Te renoveren halfopen bebouwing met ruime tuin op ideale locatie te Sint-Michiels

Rijselstraat 304, 8200 Brugge Sint-Michiels

142 m²
3
1
348 m²
€ 365.000

Ref. 6239595

Beschrijving

ALTRO OPENHUISDAG VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2024 – 16:00 TOT 19:00 (op afspraak)

Gelegen in de Rijselstraat in Sint-Michiels, een rustige woonstraat vlakbij Brugge, biedt deze te renoveren halfopen bebouwing uit 1964 een unieke kans voor wie op zoek is naar ruimte en de mogelijkheid om een woning volledig naar eigen smaak te moderniseren. Omgeven door groene parken en recreatiemogelijkheden, geniet u hier van een goede balans tussen rust en nabijheid van de stad. De buurt biedt bovendien vlotte verbindingen via de nabijgelegen invalswegen zoals de E40 en E403, waardoor zowel het centrum van Brugge als de omliggende regio’s snel bereikbaar zijn.

De woning beschikt over een ruime inkomhal die leidt naar een lichtrijke bureauruimte en een gezellige woonkamer met een sfeervolle gesloten haard. Aansluitend vindt u een ruime keuken met handige berging, die rechtstreeks toegang biedt tot de veranda. Vanuit de veranda heeft u een prachtig uitzicht op de grote, mooi aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Er is ook een zolder die momenteel als opbergruimte wordt gebruikt, maar die mogelijkheden biedt voor verdere renovatie.

Verder beschikt de woning over een afzonderlijke, ruime garage met een droge kelder, een oprit geschikt voor meerdere wagens, een zonnige tuin, én een regenwaterput voor extra comfort en duurzaamheid.

Dit huis biedt een enorme kans om een woning volledig te personaliseren in een geliefde omgeving.
Bent u klaar om deze te renoveren woning om te toveren tot uw droomhuis? Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Gezinswoning met een perceel van 533 m²

Drie ruime slaapkamers en een bureauruimte.

Vlotte bereikbaarheid: Nabij E40 en E403, vlakbij Brugge

Garage en zonnige tuin aanwezig (ZW georiënteerd)

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
533 m²
Bewoonbare opp.
142 m²
Bouwjaar
1964
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
17.06 m²
Slaapkamer 2
15.09 m²
Slaapkamer 3
11.7 m²
Woonkamer
34.35 m²
Keuken
13.14 m²
Bureau
7.53 m²
Tuin
348 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
706 kWh/m²
EPC referentie
20240912-0003369388-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De tuin, zuidwestelijk georiënteerd, is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lange zonnige avonden. Met zijn ruime opzet en mooie aanleg biedt het de perfecte setting voor zowel rustige momenten als gezellige bijeenkomsten.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnenkomst via een ruime inkomhal die toegang biedt tot een lichtrijke bureauruimte en een gezellige woonkamer met een gesloten haard. De aangrenzende ruime keuken met berging, leidt naar een veranda met uitzicht op de grote tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, terwijl de zolder extra opbergruimte biedt.

energie foto

Energie

De woning valt onder renovatieverplichting en heeft momenteel een EPC-label F, wat betekent dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie. Deze renovatie biedt een kans om de woning te moderniseren en te upgraden naar een hogere energieprestatie.

energie foto

Ligging

De Rijselstraat in Sint-Michiels is een rustige woonstraat vlakbij Brugge, omgeven door groene parken en recreatiegebieden. Met uitstekende verbindingen via de E40 en E403 en een hoge Mobiscore door goede bereikbaarheid met fiets en openbaar vervoer, biedt de buurt zowel gemak als connectiviteit. Bovendien zijn er lokale scholen, slagers en winkels in de nabijheid, wat het dagelijks leven praktisch en plezierig maakt.

" Geef deze woning een nieuw leven en ontdek het verborgen potentieel!"

— Vastgoedmakelaar Bénédicte

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting